Gå til hovedindhold

Samarbejdspartnere

FOF Sønderjylland

FOF Sønderjylland

FOF Sønderjylland er teknisk arrangør for Garn uden Grænser på alt hvad der kræver tilmelding, og lægger desuden lokaler til på Sønderborg Kaserne.

FOF Sønderjylland er en klassisk aftenskole, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning. Folkeoplysning handler om livslang læring. Her lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, du interesserer dig for.

Læs mere om FOF Sønderjylland her og se også alle de spændende tilbud de har, når der ikke er strikkefestival.

PaaPinden.dk

PaaPinden.dk

Irene Birk er i strikkekredse kendt som kvinden bag "PaaPinden.dk". 

PaaPinden.dk er en side fuld af strikkevideoer og billedvejledninger, der kan hjælpe dig godt igennem de udfordringer strikketøjet kan byde på, samt inspirere til at lære nyt. 

Kig forbi siden og bliv inspireret.

Irene Birk står bag både kodning og strik på PaaPinden.dk. I forbindelse med Garn uden Grænser hjælper Irene med alt det tekniske bag hjemmesiden.

Sønderborg Bibliotek

Sønderborg Bibliotek

Sønderborg Bibliotek lægger lokaler til de arrangementer, som foregår i Multikulturhuset og står for et arrangement, man kan læse om under "Øvrige arrangementer"

Sønderborghus

Sønderborghus

Sønderborghus er dit kultur- og medborgerhus – et sted med fokus på musikalske, kreative og kunstnerisk læring, udvikling, udfoldelse og oplevelse.